Wat is herfinanciering van een hypotheek?

Hoe uw hypotheek te herfinancieren

Het oversluiten van een hypotheek betekent dat u een nieuwe lening aangaat om uw bestaande hypotheek af te lossen. Dit kan worden gedaan om een lagere rente te krijgen, om de looptijd van uw lening te wijzigen, of om geld uit uw eigen vermogen te halen.

Hoe een hypotheek te herfinancieren

De informatie in deze artikelen is niet bedoeld om op enigerlei wijze te worden gebruikt. Het mag niet worden opgevat als de mening van central bancompany, inc., en haar dochterondernemingen en impliceert geen goedkeuring of ondersteuning van enige van de genoemde informatie, producten, diensten of aanbieders. De informatie wordt gepresenteerd zonder enige vertegenwoordiging, garantie of waarborg.

Wist je dat?

1. Een hypotheek herfinancieren is het afsluiten van een nieuwe lening ter vervanging van een bestaande hypotheek.
2. De nieuwe lening kan een andere rente, looptijd en maandelijkse aflossing hebben dan de bestaande hypotheek.
3. U kunt uw hypotheek herfinancieren tegen een lagere rente, wat u geld kan besparen gedurende de looptijd van de lening.
4. U kunt ook uw hypotheek herfinancieren tegen een kortere looptijd, wat u ook geld kan besparen gedurende de looptijd van de lening.
5. Het kan zijn dat u afsluitkosten moet betalen wanneer u uw hypotheeklening herfinanciert, wat de totale kosten van de lening kan verhogen.

7 dingen die u moet weten over uw hypotheek herfinanciering

Tot 80 procent van de huidige waarde van uw huis kan cash-out geherfinancierd worden. Het heet cash-out herfinanciering vanwege dit. Uw huis is $ 100.000 waard en u bent $ 60.000 schuldig op uw lening. Uw bank of geldschieter kan u $ 20.000 in cash-out, waardoor uw nieuwe hypotheek is $ 80.000.

Is herfinanciering hetzelfde als een hypotheek?

Aankoop hypotheken worden gebruikt om de aankoop van een huis te financieren Herfinancieringen worden gebruikt om een bestaande hypotheek te financieren. Een aankoophypotheek kan worden gebruikt zonder een refi-lening.

Wat is de reden voor herfinanciering van een huis?

Er zijn vele redenen om uw huis te herfinancieren, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: geld besparen. U kunt proberen om uw maandelijkse betaling te verlagen, minder hypotheekrente te betalen, of zich te ontdoen van particuliere hypotheekverzekering.

Gerelateerde vragen :

1) Wat is het proces van het oversluiten van een hypotheek?
2) Wat zijn de voordelen van het oversluiten van een hypotheek?
3) Wat zijn de risico’s van het oversluiten van een hypotheek?
4) Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor het oversluiten van een hypotheek?
5) Wat zijn de kosten die verbonden zijn aan het oversluiten van een hypotheek?

Het herfinancieren van een hypotheek: wat het is en hoe het u geld kan besparen

Refinanciering van een 30-jarige hypotheek in een 15-jarige hypotheek kan geven u dezelfde maandelijkse betalingen als de oorspronkelijke lening. Hoewel 15 jaar hypothecaire betalingen zijn meestal hoger dan de 30-jarige leningen, het lagere bedrag van de rente die u zou betalen op uw nieuwe hypotheek is de reden.

Wat betekent het herfinancieren van een hypotheek?

Een consument financiële diensten expert heetKatie Miller. Zij werkte bijna twee decennia als leidinggevende en leidde portefeuilles met hypotheken, creditcards en spaartegoeden ter waarde van meerdere miljarden dollar met activiteiten over de hele wereld en een focus op de consument. Zij implementeerde de veranderingen als gevolg van de dodd-frank vereiste regelgeving na de crisis van 2008.

Meer informatie

1. Om een lagere rente te krijgen
2. Om een kortere leningstermijn te krijgen
3. Om een ander type lening te krijgen

Cash Out Refinance: Wat u moet weten

Discriminatie bij hypotheekverstrekking is illegaal. Als u denkt dat u bent gediscrimineerd op grond van uw ras, godsdienst, geslacht, burgerlijke staat, gebruik van overheidssteun, nationale herkomst, handicap of leeftijd, zijn er stappen die u kunt nemen. Een rapport kan worden ingediend bij de consument financiële bescherming bureau of de hud.

Herfinanciering van uw Lening

Of u van plan bent om te verblijven in uw huidige huis voor meer dan een paar jaar, probeer dan niet om een nieuwe hypotheek te krijgen, tenzij je een plan hebt.

Herfinanciering van een Hypotheek Lening: Wat u moet weten

Om de optie die het beste werkt voor u te vinden, het eerste wat je moet doen is de herziening van de verschillende soorten van herfinanciering. Toen u het huis kocht, zal uw geldschieter dezelfde vragen stellen wanneer u een nieuwe lening aanvraagt. Ze zullen kijken naar uw inkomen, vermogen, schuld en credit score om te bepalen of u kunt terugbetalen de loan.

Plaats een reactie